Het team

 

Torsten Knorpp – Hoofd Coördinator  & beheer

Hallo! Ik ben Torsten, sinds dit jaar ben ik de coördinator van de stichting. Ik regel de planning en aanvragen van alle drie de locaties. Ik werk nu 12 jaar voor natuurkampen, hiervoor heb ik landschapsecologie gestudeerd in Münster. Mijn trouwe assistent Dobby de border collie begeleidt mij bij de programma’s. Naast het coördineren ben regelmatig te vinden op de reddingsboot als bemanningslid bij het KNRM Neeltje Jans. Verder ben ik dol op watersport!

Kasper Hijne – Communicatie & educatie

Hi allemaal, mijn naam is Kasper. Na mijn afgeronde studie Toegepaste Biologie heb ik mij verdiept in het lesgeven en managen in de groene sector. Ik werk voornamelijk in Hei- en Boeicop waar ik projecten en aanvragen plan en organiseer. Tevens begeleid ik veldwerkprogramma’s op locatie. Ik ben dol op koken, bordspellen en badminton.

Floor Smulders – Coördinatie & uitvoer Lizard Point

(volgt)

Denise Verstraeten – Educatie/ fondswerving/ PR

Hi, Denise hier! Inmiddels werk ik 2 jaar bij Natuurkampen met veel plezier. Ik werk voornamelijk in Zeeland – Schelphoek waar ik druk bezig ben met de Social Media en fondswerving. Af en toe kom ik graag uit mijn stoel om educatieve projecten te begeleiden! Ik heb Kust- en Zeemanagement gestudeerd in Leeuwarden met de focus op natuureducatie en toerisme. Naast mijn werk ben ik dol op reizen en duiken.

Annemiek den Hartogh – Gastvrouw

Ik ben Annemiek. Al heel wat jaartjes loop ik rond bij de stichting. Eerst werkte ik als lasser. Nu zorg ik dat de accommodatie schoon is als je bij ons komt. Ook begeleid ik het koken en help mijn collega’s met de begeleiding van groepen. Soms ga ik op pad om natuur en wandel/ fietsroutes te onderhouden. Mijn hobby’s zijn koken, tuinieren en lezen.