Wie zijn wij?

Torsten Knorpp

Torsten Knorpp

Hoofd Coördinator & beheer

Hallo! Ik ben Torsten, sinds dit jaar ben ik de coördinator van de stichting. Ik regel de planning en aanvragen van alle drie de locaties. Ik werk nu 12 jaar voor natuurkampen, hiervoor heb ik landschapsecologie gestudeerd in Münster. Mijn trouwe assistent Dobby de border collie begeleidt mij bij de programma’s. Naast het coördineren ben regelmatig te vinden op de reddingsboot als bemanningslid bij het KNRM Neeltje Jans. Verder ben ik dol op watersport!

Denise Verstraeten

Denise Verstraeten

Educatie/ fondswerving/ PR

Hi, Denise hier! Inmiddels werk ik 3 jaar bij Natuurkampen met veel plezier. Ik werk voornamelijk in Zeeland – Schelphoek waar ik druk bezig ben met de Social Media en fondswerving. Ik graag uit mijn stoel om educatieve projecten te begeleiden! Ik heb Kust- en Zeemanagement gestudeerd in Leeuwarden met de focus op natuureducatie en toerisme. Naast mijn werk ben ik dol op reizen en duiken.

Kasper Hijne

Kasper Hijne

Communicatie & educatie

Hi allemaal, mijn naam is Kasper. Na mijn afgeronde studie Toegepaste Biologie heb ik mij verdiept in het lesgeven en managen in de groene sector. Ik werk voornamelijk in Hei- en Boeicop waar ik projecten en aanvragen plan en organiseer. Tevens begeleid ik veldwerkprogramma’s op locatie. Ik ben dol op koken, bordspellen en badminton.

Annemiek den Hartogh

Annemiek den Hartogh

Gastvrouw

Ik ben Annemiek. Al heel wat jaartjes loop ik rond bij de stichting. Eerst werkte ik als lasser. Nu zorg ik dat de accommodatie schoon is als je bij ons komt. Ook begeleid ik het koken en help mijn collega’s met de begeleiding van groepen. Soms ga ik op pad om natuur en wandel/ fietsroutes te onderhouden. Mijn hobby’s zijn koken, tuinieren en lezen.

Paul Kamsteeg

Paul Kamsteeg

Veldbioloog & educatie

Volgt

Bailey Fry

Bailey Fry

Gastheer

Hi! Dit is mijn eerste jaar bij Natuurkampen, je zal me voornamelijk tegenkomen bij locatie Schelphoek waar ik help met de projecten en de leerlingen begeleid bij het koken. Ik kom uit Australië, en woon inmiddels 2 jaar in Nederland. Hobby’s van mij zijn klussen en muziek.

Karin Velder

Karin Velder

Educatie

Leuk dat je er bent! Ik ben Karin. Momenteel studeer ik voor Educatief Professional Beroepsonderwijs Bushcraft. Vanaf april dit jaar ben ik Natuurkampgids bij Natuurkampen. Ik wil iedereen kennis laten maken met het leren door en van de natuur. Zoveel te zien en te ervaren. In mijn vrije tijd ben ik in het bos of op de tennisbaan te vinden.

Appie Bonis

Appie Bonis

Fotograaf (vrijwilliger)

Hoi , Ik ben Appie, 35 jaar werkzaam geweest als TOA Biologie. 45 jaar fotografie ervaring en vanaf 2003 als ZZPer gedeeltelijk een eigen fotografiebedrijf. Mijn speciatiteit is Mircofotografie en Macrofotografie, maar verder alles wat voor mijn lens komt.