Stichting Veldstudie Hei- en Boeicop

Stichting Veldstudie Hei- en Boeicop. Natuurkampen, accomodatieverhuur, recreatiemogelijkheden en veldwerk.

U bent hier: Home >> Uitgaven >> Lesmateriaal

Lesmateriaal

In de loop der jaren heeft de Stichting Veldstudie een aantal boeken uitgegeven. Zowel over veldwerk als over de streek waarin het veldstudiecentrum Hei- en Boeicop gelegen is.

Een voorbeeld hiervan vindt u op deze pagina.

Bestellingen kunt u doorgeven via 06-34138742 of e-mail: Contact 


of de boeken kunnen worden aangeschaft door storting van de kosten + 5,50 euro verzendkosten (bij een enkel exemplaar) op IBAN rek.nr. NL35INGB0000272930 met BIC INGBNL2A tnv. Stichting Veldstudie te Hei- en Boeicop; vermeld wel duidelijk wat je wilt en naar welk adres het gezonden moet worden.

20,00 euro

een uitgebreide handleiding voor het opzetten van veldonderzoek biologie en aardrijkskunde met de nodige fysische en chemische metingen; beschrijving van de meeste veldwerktechnieken, aanwijzingen voor het maken van een onderzoeksverslag en het geven van presentaties; een belangrijk handboek voor HBO, bovenbouw VO en MBO.

20,00 euro

dit boek is een handleiding voor leraren voor het opzetten van veldwerk voor hun leerlingen in de onderbouw VO of de bovenbouw BO; veel tips, veldwerklessen en evaluatie opdrachten voor leerlingen. Is uitverkocht!

12,50 euro

een foto- en tekstboek dat u de schoonheid laat zien en beleven van het gebied rond de locatie Hei- en Boeicop.

3,00 euro

een brochure met de routebeschrijving van een fietstocht die u in meerdere etappes kunt afleggen; de tocht voert u over de volle lengte langs de rivier de Lek, zowel aan de noord- als de zuidzijde.

 

 


Top