Stichting Veldstudie Hei- en Boeicop

Stichting Veldstudie Hei- en Boeicop. Natuurkampen, accomodatieverhuur, recreatiemogelijkheden en veldwerk.

U bent hier: Home >> Zomer/vakantiekampen >> Overige regelingen

Overige regelingen

Overige regelingen

 

Het maximale aantal deelnemers voor een kamp is afhankelijk van de locatie. Bij minder dan ca. 15 deelnemers wordt overlegd over het al dan niet doorgaan van het kamp. Bij overtekening of afgelasting van een kamp zal in overleg met de inschrijvers gezocht worden naar een zo passend mogelijk alternatief. Wanneer dit niet lukt wordt het inschrijfgeld geretourneerd.

 

Voor de kampen wordt in begin juni of eerder, als dat mogelijk is, beslist of de intekening voor het kamp voldoende is.

Dan, of eerder, indien reeds duidelijk is dat op het kamp voldoende ingetekend is, ontvangen de inschrijvers een bevestiging met een verzoek voor de betaling van het gehele kampgeld. De inschrijver krijgt bij overtekening van een kamp zo snel mogelijk bericht, zodat hij zich eventueel elders kan inschrijven.

 

Annulering dient schriftelijk te gebeuren en de annuleringskosten bedragen in elk geval 60 euro; bij annulering binnen 3 weken voor het begin van het kamp is het gehele bedrag verschuldigd, uitgezonderd aantoonbare gevallen van ziekte, ongeval, e.d.

 

Aanvullende informatie

 

Al onze kampen staan in het teken van natuurbeleving, natuuronderzoek, sport, spel en creativiteit. Afhankelijk van de leeftijdsgroep ligt het accent anders en verschilt de benadering.

Kijk ook op https://nl-nl.facebook.com/DeSchelphoek

 

Bij de kosten voor de kampen (225 euro) is naast onderdak en volledige verzorging van voeding ook alle materiaal, eventuele huur van fiets of ander plaatselijk vervoer, toegangsprijzen, e.d inbegrepen. De deelnemers dienen zelf de reis naar de kampplaatsen te regelen.

 

De begeleiders van de natuurkampen vallen onder een WA bedrijfsverzekering; voor de deelnemers dienen de ouders/voogden zelf de nodig geachte verzekeringen af te sluiten (bv. een annulerings-, reis- en/of bagageverzekering).

 

Meer informatie over het kamp en de gegevens over de locatie worden uiterlijk 14 dagen voor het begin van het kamp naar de deelnemers opgestuurd.

 

 


Top