De Schelphoek – Informatie

Voor op de slaapkamers moeten matrashoes, kussenhoes en dekbed of slaapzak meegenomen worden. Matrassen en kussens zijn er. Handdoeken, theedoeken en toiletpapier ook zelf mee nemen. Verder is de keuken compleet ingericht met pannen, potten, heteluchtoven, magnetron, koelkasten, fornuis, professionele afwasmachine en serviesgoed. Schoonmaakmiddelen zijn hier ter beschikking.

De zolder in het slaapgebouw wordt alleen bij groepen boven 32 personen mee verhuurd. (Of tegen bijbetaling van € 250.-). Voor kleinere groepen zijn er voldoende bedden in de andere slaapzalen. Dit is om de basis huurprijs zo laag mogelijk te houden.

Het is mogelijk om fietsen te huren bij de accommodatie. De prijs is € 10.- per fiets per dag. Graag op tijd reserveren.

De kosten voor gas, elektra en eventuele schoonmaak worden na het verblijf in rekening gebracht en met de gedane betalingen verrekend. De hoofdbetaling graag 1 maand voor verblijf overmaken.

Adres

Veldstudiecentrum De Schelphoek
Serooskerkseweg 18
4327 SE Serooskerke

Parkeren

Bij het Veldstudiecentrum is parkeergelegenheid voor ongeveer 20 auto’s. Volg hiervoor de oprit naar het kamphuis vanaf de Stolpweg.